unnamed (38).jpg
МТС промо

МТС промо

Музички програм

ИНОВАТИВНИ АУДИО-ВИЗУЕЛНИ ПЕРФОРМАНС НА КЛАВИРУ: Чувена светска пијанисткиња Лола Астанова 1. јуна у Београду

22.03.2023.

ИНОВАТИВНИ АУДИО-ВИЗУЕЛНИ ПЕРФОРМАНС НА КЛАВИРУ: Чувена светска пијанисткиња Лола Астанова 1. јуна у Београду
Величина слова

Светски позната америчка пијанисткиња Лола Астанова наступиће 01. јуна у MTС Дворани. Ова, у свом музичком изразу јединствена уметница, позната по иновативном аудио-визуелном перформансу на клавиру, екстремном броју пратилаца на друштвеним мрежама, али и великом броју обожавалаца широм света, наступиће ексклузивно у познатој београдској Дворани.

Где се одржава

МТС Дворана


Када се одржава

1. јун


„Врхунска клавирска техника у комбинацији са дубоком музичком сензуалношћу и јединственим осећајем за моду“.

Астанова која сада важи за једну од најтраженијих пијанисткиња широм света, почела је свој музички пут са само осам година, да би до данас постигла, како је критичари описују „врхунску клавирску технику у комбинацији са дубоком музичком сензуалношћу и јединственим осећајем за моду“.

unnamed (39).jpg
МТС промо

Извођењем оригиналних концерата класичне музике и сарадњом са најбољим оркестрима и музичарима, Астанова је освојила срца љубитеља клавира у сваком кутку планете, а ретко ко остаје имун на њену жељу да сваки њен наступ, како и сама описује "буде једна посебна елегантна и страствена љубавна веза са клавиром".

Лола важи за уметницу са веома узбудљивом музичком каријером, уклапајући се у дефиницију савременог виртуоза. Наступала је са интернационално признатим музичарима, међу којима су Андреа Бочели, Ал Ди Меола, 2 Целлос, Марко Антоније, као и Давид Фостер, а власница је и великог броја признатих музичких награда.

unnamed (40).jpg
МТС промо

Због свега наведеног, Лола Астанова и на Инстаграму важи за једну од најпрегледанијих класичних музичара на свету у периоду од 2018. до 2021. године.

Подели вест