shutterstock_738539140.jpg
shutterstock

shutterstock

Музички програм

АУДИО-ВИЗУЕЛНО БУЂЕЊЕ ЧУЛА: Трећа сезона циклуса концерата „Музиком кроз музеј”

23.03.2023.

АУДИО-ВИЗУЕЛНО БУЂЕЊЕ ЧУЛА: Трећа сезона циклуса концерата „Музиком кроз музеј”
Величина слова

Историјски музеј Србије и удружење „Unica art” организују у уторак, 28. марта, у 19 часова, концерт трија који чине виолинисткиња Тамара Арсовски, виолиста Ђорђе Миловановић и виолончелиста Исак Харачић. У питању је дванаести концерт у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”, најављено је из Историјског музеја Србије.

Где се одржава

Историјски музеј


Када се одржава

28. мартЦена карте

250 динара

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу Града Београда.

На програму су композиције Лудвига ван Бетовена, а поред њих, као већ препознатљива особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј”, биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе да присуствују концерту, морају да резервишу место на број телефона 064/8581-296. Резервације се примају сваког радног дана од 9 до 15 часова. 

Сви који нису у могућности да присуствују концерту, односно да благовремено резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на Јутјуб каналу Историјског музеја Србије, у среду, 29. марта. Такође, на Јутјуб каналу Историјског музеја Србије се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”.

Недавно је из штампе изашла интерактивна монографија „Музиком кроз музеј”, која путем QR кодова пружа могућност читаоцима да уживају у концертима из прве две сезоне циклуса.

Подели вест