Yeol Eum Son028. Marco Borregreve jpg.jpg
Yeol Eum Son
Marco Borregreve

Yeol Eum Son
Marco Borregreve

Музички програм

УРОЂЕНИ ОСЕЋАЈ ЗА ЕКСПРЕСИВНЕ НИЈАНСЕ И МОЋ ПИЈАНИЗМА: Наставак концертног серијала у Коларчевој задужбини

24.03.2023.

УРОЂЕНИ ОСЕЋАЈ ЗА ЕКСПРЕСИВНЕ НИЈАНСЕ И МОЋ ПИЈАНИЗМА: Наставак концертног серијала у Коларчевој задужбини
Величина слова

Након успешно одржаних концерата престижних пијаниста данашњице, Пиано Ланд и Коларчева задужбина представљају наставак концертног серијала у оквиру STEINWAY & SONS КОНЦЕРТНЕ СЕЗОНЕ 2022/2023. задржавајући почетни концепт да публици у Великој дворани представе еминентна имена светског пијанизма.

Где се одржава

Коларчева задужбина


Када се одржава

2. април у 19 часоваЦена карте

2.500 и 3.000 динара

”Поетска елеганција, урођени осећај за експресивне нијансе и моћ да се пројектују смели драматични контрасти су међу главним атрибутима пијанизма Јол Еум Сон… Чули смо виртуозност на високом нивоу која је представљена не претенциозно уз минуциозно и пре свега ефектно исвиравање сваког пасажа…”
Радош Митровић, Радио Београд 2. 

Предстојећи концерт STEINWAY & SONS КОНЦЕРТНЕ СЕЗОНЕ ће београдској публици 2. априла са почетком у 20 часова, представити кореанску пијанискињу Јол Еум Сон, пијанистичкој звезду која је већ освојила срца публике Коларчеве задужбине.

Yeol Eum Son034.Marco Borregreve. jpg.jpg
Marco Borregreve

Овог пута, Јол Еум Сон ће се представити публици Велике дворане, пажљиво одабраним програмом у славу Рахмањинова и обележавања 150 година од рођења и 80 година од смрти овог славног композиотра.

На програму су:
• С. Рахмањинов, 13 прелида, оп. 32
• Скрјабин, 24 прелида, оп. 13

Подели вест