Garden Sessions 2.jpg
промо

промо

Музички програм

ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА ОМИЉЕНИХ БЕОГРАДСКИХ КОНЦЕРАТА: На "Garden Sessions” у Ботаничкој башти „Јевремовац” наступају врхунски уметници

01.06.2023.

ПОЧИЊЕ НОВА СЕЗОНА ОМИЉЕНИХ БЕОГРАДСКИХ КОНЦЕРАТА: На "Garden Sessions” у Ботаничкој башти „Јевремовац” наступају врхунски уметници
Величина слова

Где се одржава

Ботаничка башта „Јевремовац”


Када се одржава

23. јул


Нова сезона омиљених београдских концерата „Garden Sessions” одржаће се у Ботаничкој башти “Јевремовац” од 20. до 23. јула 2023. године у организацији Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ). У четвртак, 20. јула, сезону отвара Марчело и бенд; петак 21. јул резервисан је за концерт групе Канда, Коџа и Небојша; у суботу 22. јула концерт ће одржати Тијана Богићевић; а у недељу 23. јула публику очекују легендарни Бајага и Инструктори. 

Ове године, музичар и писац Марко Шелић Марчело обележава 20. годишњицу од објављивања свог првог студијског албума. Слављеничке активности почињу овог лета, концертом у београдској ботаничкој башти „Јевремовац“ 20. јула, у оквиру манифестације „Гарден Сессионс“. 

Група Канда, Коџа и Небојша, чувени ККН, наступиће 21. јула у 20.30 часова у Ботаничкој башти. Поникао из српске “генерације X”, ово је београдски бенд познат по одличним концертима уживо са специфичним примесама рока, фанка, регеа, џеза и специфичним вокалом Оливера Нектаријевића. Албум са новим песмама, под називом “Бетон”, објавили су у октобру 2022. 

Победница најновијег “Београдског пролећа”, певачица Тијана Богићевић, одржаће концерт у Ботаничкој башти “Јевремовац” 22. јула са почетом у 20.30 часова.Тијана Богићевић је српска поп певачица рођена у Новом Саду. Године 2010. снима песму "Тражим" која постаје велики хит и готово неизоставна нумера у свим шоу програмима. о љубав”.

Једна од најпознатијих српских и регионалних група, Бајага и инструктори, наступиће у Ботаничкој башти 23. јула од 20.30 часова. Групу је основао Момчило Бајагић Бајага - певач, композитор, текстописац и гитариста. Овај бенд има богату дискографију и велики број хитова које слушају и воле многе генерације. Књига „YU100: најбољи албуми југословенске поп и рок музике“ укључила је чак 4 албума Бајаге и Инструктора у свој избор: „Са друге стране јастука“ (1985), „Позитивна географија“ (1984),“ Јахачи магле“ (1986) и „Продавница тајни“ (1988). 

Сви концерти почињу у 20.30 часова. Улазнице се могу набавити на сајту ticket.rs као и на Ticket Vision продајним местима.

Подели вест