unnamed (1).jpg
промо

промо

Музички програм

ФРАЈЛЕ НАЈАВИЛЕ ОСМОМАРТОВСКИ КОНЦЕРТ У МТС ДВОРАНИ: Жене женама поручују да ће сцена да гори!

12.02.2024.

ФРАЈЛЕ НАЈАВИЛЕ ОСМОМАРТОВСКИ КОНЦЕРТ У МТС ДВОРАНИ: Жене женама поручују да ће сцена да гори!
Величина слова

Популарне Новосађанке, трочлани женски састав Тхе Фрајле, који следеће године улазе у 15. годину рада, одржаће концерт зна Дан жена у мтс Дворани.

Где се одржава

МТС дворана


Када се одржава

8. март


The Frajle, бенд који чине Наташа Михајловић, Јелена и Невена Буча, регионална сензација из Новог Сада, истакле су шта њима значи 8. март. дан када су се жене избориле за равноправност и какав је осећај певати баш на овај дан : " Ово је веома посебан и диван датум и радује нас што ћемо наступати баш тада. Ми смо женски бенд и претежно имамо женску публику, али зна се да где је пуно жена , ту је пуно и мушкараца, тако да не сумњамо да ће те вечери бити и једних и других на концерту. Наша публика је дивна , те им зато припремао и дивна изненађења", рекла је Невена Буча.

Када је реч о гостима, Јелена Буча је најавила долазак ексклузивне гошће из Мађарске која ће, како каже, учинити да сцена гори : "У питању је виолинисткиња Бернадет Њари из Будимпеште, која је са нама већ делила бину. Потиче из музичке породице, а тренутно живи у Мајамију. Она ће допринети да сцена дефинитивно гори".

У одабиру песама које ће извести на концерту склоне су балансирању са својим прохтевима и ониме што публика од њих очекује, спонтане су, а као најважнију ствар код организације једног концерта истичу: " Најпре потребно је да је садржајан концерт и да постоји нека диманика, да је добар тон и звук, расвета, а главни циљ нам је да дођете до нечег што је светски и неочекивано... најбитније је на крају да се сви добро проведемо", каже Наташа Михајловић.

Како су најавиле Фрајле, публика ће имати прилике да чује пет премијерних песама на концерту, када истовремено почињу регионалну турнеју после Београда, који ће им бити старт и за промоцију нових песама.

Подели вест