unnamed.jpg
промо

промо

Музички програм

АЛЕН ИСЛАМОВИЋ НАЈАВИО ПРОЛЕЋНИ КОНЦЕРТ У МТС ДВОРАНИ: Једна од рокенрол икона бивше Југославије наступа у Београду

21.02.2024.

АЛЕН ИСЛАМОВИЋ НАЈАВИО ПРОЛЕЋНИ КОНЦЕРТ У МТС ДВОРАНИ: Једна од рокенрол икона бивше Југославије наступа у Београду
Величина слова

Ален Исламовић, једна од рокенрол икона бивше Југославије наступиће 22. марта први пут у мтс Дворани у оквиру концерта „Ти си моја ескплозија“, а то је данас и уживо најавио јавности на дружењу са новинарима у клубу Лисабон.

Како је истакао познати босанско-херцеговачки певач у дружењу са великим бројем новинарских екипа, концерт "Ти си моја експлозија добио је назив по једног његовој истоименој песми: " Ово је једна од мојих омиљених песама, односно њен референ, а свакако овај назив показује и да смо жељни да засвирамо први пут у мтс Дворани и да спремамо праву музичку експлозију и атмосферу",истиче Исламовић, додајући да ће концерт бити и електрик и акустик.

Некадашњи члан бендова Бјело дугме, Дивље јагоде и 4 Аса, није се либио да најави да ће Београђанима приредити незаборавно путовање кроз четири деценије дугу каријеру кројену хитовима које познају и воле све генерације из свих поменутих музичких састава, али међу којима ће бити и његових соло подухвата.

"На концерту ће бити и неких мојих соло премијерних песама, што ће бити права посластица за нашу публику", а као музичар богате каријере сматра да се идентитет у музици чува најпре фактором среће, за који сматра да га је имао у каријери, али и талентом и напорним радом "Не можете седети у кући и само веровати у свој таленат. Морате да радите на њему и да га развијате. Без рада ништа", тврди Исламовић.

Док за београдску публику има само речи хвале, јер је како истиче одувек имао посебан однос са њом: "Ја сам заљубљеник Београда, упознао сам га уздуж и попреко, зато ми је драго да је концерт на пролеће , те публици поручујем те вечери "Пролеће на мтс Дворану слеће".

Подели вест