1.jpg
промо

промо

Музички програм

ЕКСКЛУЗИВНИ ГАЛА КОНЦЕРТ МАРИЈЕ НЕШИЋ: Доживите врхунски музички доживљај уз непоновљив сопран

21.02.2024.

ЕКСКЛУЗИВНИ ГАЛА КОНЦЕРТ МАРИЈЕ НЕШИЋ: Доживите врхунски музички доживљај уз непоновљив сопран
Величина слова

На Коларцу, 3. марта у 20 часова, Марија Нешић ће вас одвести на путовање кроз време и емоције. Њен раскошни сопран прожимаће ваздух, док се мелодије наполитанских песама, арија и филмске музике стапају у јединствену симфонију страсти и виртуозности.

Од узбудљиве "Granade-Granada song" до "O mio babbino caro" до дирљивог Лара сонг из "Доктора Живага", Марија ће оживети музичко наслеђе Италије на начин који ће вас оставити без даха. Виртуозни оркестар Зрењанинске филхармоније, под диригентском палицом маестра Микице Јевтића, допринеће стварању вечери која ће се урезати у вашу меморију. 

Марија Нешић, уметница чији су концерти прослава живота, преноси своју страст и љубав према музици сваким тоном. Њено изузетно интерпретирање наполитанских и шпанских песама додаје дубину и емотивну снагу сваком извођењу. 

Улазнице су у продаји, а место на Коларцу постаће позорница чаролије 3. марта од 20 сати. Не пропустите прилику да доживите незаборавно вече уз Марију Нешић, где музика постаје неописива емоција!

Подели вест