unnamed.jpg
промо

промо

Музички програм

КОНЦЕРТ ИВАНА БОСИЉЧИЋА „НАШЕ ВЕЧЕ“ У ПРАТЊИ СИМФОНИЈСКОГ ОРКЕСТРА УМЕТНИЧКОГ АНСАМБЛА СТАНИСЛАВ БИНИЧКИ: Овакав врхунски музички догађај се ретко виђа

26.02.2024.

КОНЦЕРТ ИВАНА БОСИЉЧИЋА „НАШЕ ВЕЧЕ“ У ПРАТЊИ СИМФОНИЈСКОГ ОРКЕСТРА УМЕТНИЧКОГ АНСАМБЛА СТАНИСЛАВ БИНИЧКИ: Овакав врхунски музички догађај се ретко виђа
Величина слова

Због великог интересовања, концерт Ивана Босиљчића "Наше вече" у пратњи Симфонијског оркестра уметничког ансамбла Станислав Бинички биће одржан и 05. априла у мтс Дворани. Наиме, након првог датума заказаног за 29. март, Босиљчић ће се убрзо поново састати са публиком.

Када се одржава

5. април


Иван Босиљчић поред богате филмске, телевизијске и позоришне каријере са великим успехом представља своје ауторске пројекте љубитељима поезије и музике. Већ је добро познато да ове уметничке вечери доносе узбуђење драмске представе и врхунски музички догађај, ретко виђен на овим просторима.

Наше вече је музички сусрет публике и уметника, који обједињује најлепше популарне филмске и позоришне мелодије наших простора и антологијску поезију књижевних великана. Публика је бурним емотивним реакцијама дочекивала наступе, како у великим концертним дворанама напег региона, тако и на позоришним сценама широм Европе и света.

А сцена мтс Дворане, тадашње Дворане Дома синдиката била је место са кога се Иван тада први пут представио публици на овај начин.

Након 15 година на тој истој сцени, у истом саставу као на почетку овог чаробног, музичког, поетског пута, у пратњи 30 музичара Симфонијског оркестра уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“, Иван Босиљчић ће изаћи пред своју публику. Том приликом поручује: „Биће ово прилика да се огледнемо једни у другима и да заједно одмеримо колико смо се променили за деценију и по. Ја сам сигуран да ћемо сви после овог сусрета изаћи из Дворане, поносни што су музика, поезија и уметност, наш начин тражења лепоте и да смо баш због тога , у међувремену постали бољи и душевнији људи“.

На питање зашто су ове вечери толико вољене од стране публике, Иван увек са осмехом кратко одговори: „Дођите и видите“!

Подели вест