image001.jpg
промо

промо

„Гарден Сешн" концерти

ЗА КРАЈ ЈУНА ТРИ ИЗВРСНА МУЗИЧКА ДОГАЂАЈА: Ускоро „Гарден сешн" концерти у Ботаничкој башти „Јевремовац"

16.06.2024.

ЗА КРАЈ ЈУНА ТРИ ИЗВРСНА МУЗИЧКА ДОГАЂАЈА: Ускоро „Гарден сешн" концерти у Ботаничкој башти „Јевремовац"
Величина слова

„Гарден Сешн" концерти у Ботаничкој башти „Јевремовац” који привлаче велику пажњу публике и важе за једно од најатрактивнијих летњих дешавања у Београду, одржавају се четврти пут ове године у организацији ЦЕБЕФ-а, а и ове године окупљају изузетне извођаће.

Где се одржава

Ботаничка башта „Јевремовац”


Када се одржава

23. јун


На три заказана концерта наступају - чувени шведски индие рок састав Мандо Диао, 23. јуна, затим ће дуо Амаду и Маријам, најпознатији амбасадори афричке и малијске музике широм света одржати концерт 25. јуна, док је за 26. јун најављен наступ Сананда Мајтреја. 

Популарни шведски инди рок састав Мандо Дијао (MANDO DIJAO ) је познат по свом класичном рокенрол звуку, а од 2002. године објавили су 11 студијских албума, који су продати у више милиона примерака широм света. Каријеру су започели црпећи инспирацију из ритма и блуза, као и музике Битлса, Ролингстонса и Кинкса.

У својој каријери одржали су више од 1500 концерата у преко 30 земаља и учествовали на великим фестивалима широм света. Њихови видео снимци су постали вирални феномени са десетинама милиона прегледа на Јутјубу. Године 2023. примљени су у шведску Музичку кућу славних. Публика веома цени њихове наступе уживо, који су права експлозија енергије. Њихов наступ на „Гарден Сешн" фестивалу је 23. јуна

amadou_miriamаа.jpg
ЦЕБЕФ промо

Амаду и Маријам комбинују своју љубавну причу са музичком каријером. Обогаћујући свој афро-поп новим пигментима, представљајући свету богатство и суптилности афричке музике, овај дуо је довео афричку музику на топ листе и плесни подијум. Сарађивали су са много различитих људи и радили са продуцентима, попут Дејмона Албарна или Ману Чаоа. Позивали су најбоље извођаче који стварају поп музику сутрашњице да учествују у извођењу њихових живахних песама у духу народне музике. Њихов концерт је 25. јуна

Богату каријеру композитор, аранжер, продуцент, мултиинструменталиста, предузетник и постмиленијумски рокер, Сананда Маитреја започео је 1987. Тада му је дебитантски албум „Интродјусинг д хардлајн" донео међународни успех. Награду Греми осваја 1988. као најбољи мушки вокални извођач ритма и блуза, и номинован је за награду Брит у категорији „најбољи међународни нови извођач“. Натупа 26. јуна у Ботаничкој башти. 

Сви концерти „Гарден сешнс" почињу у 20.30 часова.

Улазнице се могу набавити онлајн на ticket.rs и на Тикет Вижн продајним местима (међу којима су ТЦ Ушће и Цветни трг). Улазнице ће се продавати и на само вече одржавања концерата, на које ће публика улазити из Таковске улице у Ботаничку башту.

Подели вест