Антонис Ремос на „Ривер фесту”2.jpg
београд.рс

београд.рс

Музички програм

ПРВО ВЕЧЕ „BELGRADE RIVER FEST-A": Концерт Ремоса на обали Саве

18.06.2024.

ПРВО ВЕЧЕ „BELGRADE RIVER FEST-A": Концерт Ремоса на обали Саве
Величина слова

Грчки певач Антонис Ремос одржао је концерт на платоу Геозавода у оквиру прве вечери музичке манифестације „Belgrade River Fest".

Један од најпопуларнијих грчких певача наступио је у концертној дворани на отвореном у Београду на води, а публика је уживала у Ремосовима песмама које су донеле дух Медитерана и грчку емоцију.  

Познати музичар је у пратњи свог бенда отпевао београдској публици неке од својих највећих хитова и уз добру атмосферу обележио отварање манифестације „River Fest".

Антонис Ремос на „Ривер фесту”5.jpg
београд.рс

Културни амбасадор „Belgrade River Fest-a” Вук Жигић рекао је да је грчки певач дошао са великом радошћу, јер у Београду и Србији има много пријатеља.

„Шарм Грчке у гласу сунца и мора Антониса Ремоса, нама свима драге и познате балканске и грчке варијације звука који смо доживели на свим нашим дивним летовањима у Грчкој", рекао је о Ремосовом концерту Жигић.

Цела изјава културног амбасадора „River Fest-a” Вука Жигића налази се у видеу испод

Друге вечери фестивала (18. јун) на платоу Геозавода наступиће рок звезда Ник Кејв, а публика ће моћи да уживо чује емотивну интерпретацију бројних хитова славног певача.Подели вест