terens_cebef_sajt.jpg
ЦЕБЕФ промо

ЦЕБЕФ промо

Музички програм

СПОЈ РАЗЛИЧИТИХ ЖАНРОВА: Концерт Санандa Маитреје у Ботаничкој башти

25.06.2024.

СПОЈ РАЗЛИЧИТИХ ЖАНРОВА: Концерт Санандa Маитреје у Ботаничкој башти
Величина слова

Сананда Маитреја, познатији публици као Terence Trent D Arby наступиће у Ботаничкој башти „Јевремовац” 26. јуна у 20.30 часова, у оквиру „Garden Sessions" концерата.

Где се одржава

Ботаничка башта „Јевремовац”


Композитор, аранжер, продуцент, мултиинструменталиста, предузетник и постмиленијумски рокер Сананда Маитреја (са уметничким именом Terence Trent D Arby на почетку каријере) познат је овдашњој публици по хитовима као што су „Sign your name", „Holding on to you", „Dance little sister", „If you let me stay”, „Rain”, „Wishing well”, „Delicate”,...

Његова музика представља спој различитих жанрова као што су: опера, кантри, класика, џез, блуз, госпел, поп, реге, као и рок. Са 33 године, узима име Сананда Маитреја, које за уметника представља нову полазну тачку, а његов пети албум „WildCard!”, означио је његов нови почетак као независног уметника. Најновији дупли албум „Pandora’s PlayHouse” објављен је 15. марта 2021.

Garden Sessions концерти у Ботаничкој башти „Јевремовац” важе за једно од најатрактивнијих летњих дешавања у Београду и одржавају се четврти пут ове године у организацији ЦЕБЕФ-а. 

Улазнице се могу набавити онлајн на tickets.rs и на Tickest Vision продајним местима (међу којима су ТЦ Ушће и Цветни трг). Улазнице ће се продавати и на само вече одржавања концерата, на које ће публика улазити из Таковске улице у Ботаничку башту.

Подели вест