Град Београд - Завршен четврти „Garden Sessions” у Ботаничкој башти_2.png
београд.рс

београд.рс

Музички програм

ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ „GARDEN SESSIONS": Сананда Маитреја наступио у Ботаничкој башти

27.06.2024.

ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ „GARDEN SESSIONS": Сананда Маитреја наступио у Ботаничкој башти
Величина слова

У Ботаничкој башти „Јевремовац" у оквиру „Garden Sessions" концерата наступио је Сананда Маитреја, познатији публици као Terence Trent D Arby.

Сананда Маитреја, познат и под уметничким именом Terence Trent D Arby своју музику представља као постмиленијумски рок, и онда представља спој различитих жанрова као што су: опера, кантри, класика, џез, блуз, госпел, поп, реге, као и рок.

Град Београд - Завршен четврти „Garden Sessions” у Ботаничкој башти_5.png
београд.рс

Публика је на концерту имала прилику да чује познате хитове Маитреје попут: „Sign your name", „Holding on to you", „Dance little sister", „If you let me stay”, „Rain”, „Wishing well”, „Delicate”,...

Град Београд - Завршен четврти „Garden Sessions” у Ботаничкој башти_1.png
београд.рс

ПР Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ) Јелена Васић наводи да „Garden Sessions” има своју традицију, јер се четврти пут у Ботаничкој башти одвија серија концерата квалитетних извођача. „Ми волимо да је називамо најлепша оаза летња музичка тако да заиста јесте изузетан амбијент и сјајна музика”, рекла је Васић. 

Цела изјава ПР-а ЦЕБЕФ-а Јелене Васић налази се у видеу испод.

„Garden Sessions" концерти у Ботаничкој башти „Јевремовац” одржани су четврти пут ове године у организацији ЦЕБЕФ-а и овог лета привукли су велику пажњу публике. Осим у наступу Сананда Маитреје, публика је уживала у концертима чувеног шведског састава „Mando Diao" и афричког дуа Амаду и Маријам. 

Подели вест