Besplatan yoga čas na otvorenom_vizual.jpg
промо

промо

Спортски програм

БЕСПЛАТАН ЈОГА ЧАС И ПИКНИК ЗА СВЕ: Београдски тркачки клуб организује рекреацију - најинспиративније очекује награда!

18.05.2022.

БЕСПЛАТАН ЈОГА ЧАС И ПИКНИК ЗА СВЕ: Београдски тркачки клуб организује рекреацију - најинспиративније очекује награда!
Величина слова

Београдски тркачки клуб и пројекат „Желим. Хоћу. Могу.” организују бесплатан јога час и пикник на отвореном у парку Ушће, у оквиру којег је и наградна игра „Покажи да можеш” у којој суграђанке могу да учествују са својом причом.

Где се одржава

Ушће


Када се одржава

22. мај


Ово је други у низу бесплатних догађаја које овај клуб организује са циљем мотивације жена да се баве физичком активношћу. Партнер пројекта “Surya yoga studio” ће са својом инструкторком одржати час јоге, а након тренинга и медитације дружење ће се наставити на пикнику у природи уз опуштање и дружење.

Овај час јоге у блиини Музеја савремене уметности који ће бити одржан у недељу 22. маја у 12 часова намењен је свима али ће посебно бити прилагођен женама почетницама које никад нису вежбале јогу (винyаса јога). Бесплатан час јоге је идеална прилика да се упознате са овом дивном активношћу и откријете колико заправо покрет, поред свих бенефита које има за здравље, може да буде и забаван. За потребе тренинга биће обезбеђене простирке, освежење и музика, на вама је само да дођете и поведите другарицу, баку, маму, љубимца како бисмо уз тренинг и пикник заједно провели идеално недељно поподне у природи и заокружили недељу једним сјајним окупљањем на отвореном - поручују организатори.

Само 9% популације вежба, а од тога мање од 4% су жене. Мисија овог пројекта је да се да подршка женама да превазиђу реалне баријере које их спречавају да тренирају редовно или уопште.

Активности пројекта подразумевају организацију бесплатних догађаја на националном нивоу, а веб сајт zelimhocumogu.com фукнционише као агрегат који представља све спортове и мапира где и како жене могу да се активирају. Тренутно је активна наградна игра „Покажи да можеш” намења свим женама које тренирају и које су својим причама инспирација другим женама. Да бисте учествовали у овој активацији потребно је да напишете зашто сте почеле да тренирате и како сте успеле да се мотивишете и сачекате да жири изабере најинспиративније приче.

Подели вест