Serbia Business Run 2022.png
промо

промо

Спортски програм

НАЈВЕЋИ ТИМ БИЛДИНГ У НАШОЈ ЗЕМЉИ! Буди најбољи послодавац и пријави свој тим

02.09.2022.

НАЈВЕЋИ ТИМ БИЛДИНГ У НАШОЈ ЗЕМЉИ! Буди најбољи послодавац и пријави свој тим
Величина слова

Највећи тим билдинг догађај у нашој земљи Schneider Electric Serbia Business Run биће одржан у четвртак 29. септембра на Ади Циганлији.

Где се одржава

Ада Циганлија


Када се одржава

29. септембар


Серија пословних трка настала је са идејом да мотивише послодавце да у свој пословни календар уврсте и бригу о запосленима и активно промовишу здраве стилове живота. Срце догађаја је трка од 5 км у којој се запослени такмиче за најбржи тим, најбржу колегиницу и колегу, најфит компанију. Након које их чека журка и дружење уз добре ритмове, храну и освежење.

На основу велике потребе да допринесу очувању животне средине организатори су своју мисију усмерили ка томе да Serbia Business Run за 5 година постане први највећи спортски догађај у региону који је потпуно одржив.

_Serbia Business Run - foto Raša Aleksić SportIT (5).JPG
Раша Алексић SportIT

Такође, трка је по први пут увела концепт “CO2 offset” тако што ће претпостављену количину утрошеног CO2 на тркама надокнадити сађењем адекватне количине зимзелених стабала. Ова кампања реализује се у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац са дугорочним циљем да друштвено најодговорније компаније кроз своје донације допринесу да се до краја 2025. године засади 100.000 стабала.

У Schneider Electric Serbia Business Run трци учествују запослени из компанија, удружења, јавних предузећа, факултета и других организација, без ограничења максималног броја учесника. Прилику да уживају у дружењу и бодрењу колега имаће и сви они који не трче. У навијачки пакет укључено је присуство на одличној журци са колегама, као и купон за храну и пиће. За најбољу журку биће задужена Ида Престер и бенд Lollobrigida.

Подели вест