BRC trening Ušće_foto Beogradski trkački klub.jpg
Београдски тркачки клуб

Београдски тркачки клуб

Спортски програм

ПОЧИЊЕ УПИС У ШКОЛУ ТРЧАЊА БЕОГРАДСКОГ ТРКАЧКОГ КЛУБА: Откријте причу о граду на спортски начин

29.09.2022.

ПОЧИЊЕ УПИС У ШКОЛУ ТРЧАЊА БЕОГРАДСКОГ ТРКАЧКОГ КЛУБА: Откријте причу о граду на спортски начин
Величина слова

Највећи рекреативни тркачки клуб у нашој земљи Београдски тркачки клуб (БРЦ) и ове јесени позива суграђане да буду физички активни и прикључе се великој београдској тркачкој заједници.

Где се одржава

Тадеуша Кошћушка 78


Када се одржава

1. октобар


Под слоганом  “From Zero to Hero” нова сезона Школе трчања биће посвећена свим тркачима, херојима града Београда, који упркос обавезама и проблемима редовно долазе на тренинге, бодре једни друге и воде рачуна о свом физичком здрављу.

 Подсећамо да је клуб добитник овогодишњег признања “Херој 35. Београдског маратона” за велики допринос и развој тркачке заједнице, које додељује Београдски маратон. Чланови БРЦ-а (више од 350 њих) свакодневно померају своје границе, како у дистанцама тако и у брзини трчања.

 Драгољуб Милосављевић, директор Београдског тркачког клуба поводом почетка нове сезоне је рекао да људи кроз трчање причају причу о Београду на много различитих начина. 

„Верујемо да су сви наши чланови велики хероји на различите начине. Пут од тоталног почетника у трчању, до круга око Аде и полумаратона је заиста велики подухват. Ако се узме у обзир да су сви наши чланови запослени, студенти, да имају породице или неке друге обавезе, онда је тај пут од тоталног почетника до хероја још већи. Желимо да испричамо причу о њима, људима који свакодневно инспиришу целу заједницу. Инспирисани свим нашим тркачима, заједно настављамо да стварамо нове хероје", истакао је Милосављевић.

Кроз БРЦ школу прошло је преко 4500 задовољних тркача који су од 2013. године до данас истрчали своје најлепше километре. 

Програм траје 4 месеца кроз тренинг који воде школовани тренери са ДИФ-а. У почетном раду се тестира физичка кондиција и здравље сваког полазника, а тренери стоје на располагању за сваку врсту савета и препоруке. Поред пажљиво смишљеног месечног програма рада у оквиру школе одржавају се предавања и радионице, а групно се одлази и на тркачке излете и маратоне. Дружење и енергија коју свака група ове школе носи са собом посебан су доживљај, а тркачи добијају и дипломе о успешно завршеној школи. Тренинзи се одржавају три пута недељно на Новом Београду и Ади Циганлији.

Упис нових полазника ће се одржати у суботу, 1. октобра у БРЦ Руннерс Хубу, Тадеуша Кошћушка 78. Више о БРЦ Школи трчања на: www.skolatrcanja.com.

Подели вест