odbojka.jpg
београд.рс

београд.рс

Спортски програм

ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА: „Трофеј Београда” у одбојци

26.04.2023.

ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА: „Трофеј Београда” у одбојци
Величина слова

Одбојкашки савез Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину и Одбојкашког савеза Србије, организује традиционалну манифестацију „Трофеј Београда” у одбојци – 58. „Међународни мајски турнир”.

Где се одржава

УСЦ „Вождовац”


Када се одржава

1. мај


Право наступа имају играчице рођене 2006. године и млађе (У17), играчице рођене 2008. године и млађе (У15), играчи рођени 2007. године и млађи (У16), те играчи рођени 2005. године и млађи (У15).

Ове године, уз домаћина (селекције Одбојкашког савеза Београда и екипа из других градова Србије) учествују и екипе из шест држава. Турнир се одржава од 29. априла до 1. маја, а утакмице се играју у ХС „Жарково”, УСЦ „Вождовац”, Четвртој београдској гимназији и ДУСШ „Патријарх Павле”. У конкуренцији кадеткиња пријављено је 16 екипа, док је код кадета пријављено осам екипа. У конкуренцији пионирки пријављено је 12 екипа, а код пионира седам.

Финалне утакмице за кадеткиње и кадете одиграће се у УСЦ „Вождовац” у понедељак, 1. маја, у 12 часова (женско финале), а у 14 часова (мушко финале).

Финална утакмица за пионирке одиграће се у понедељак, 1. маја, у ХС „Жарково”, с почетком у 9 часова. Пионири играју „лига систем”.

Подели вест