62469.сдаас.jpg
shutterstock

shutterstock

Трке на београдском хиподрому

ТРЕЋИ ТРКАЧКИ ДАН У СЕЗОНИ 2024 НА БЕОГРАДСКОМ ХИПОДРОМУ: Најзначајније трке „Лагуна” и „Бомбардер”

12.06.2024.

ТРЕЋИ ТРКАЧКИ ДАН У СЕЗОНИ 2024 НА БЕОГРАДСКОМ ХИПОДРОМУ: Најзначајније трке „Лагуна” и „Бомбардер”
Величина слова

На београдском хиподрому одржаће се шест трка током трећег тркачког дана, а посетиоци ће, поред такмичења, моћи да уживају у авантура парку и мини-голфу, док је за најмлађе доступна играоница.

Где се одржава

Хиподром Београд


Галопски тркачки дан биће одржан на београдском хиподрому у недељу, 16. јуна у 15 часова. Ово такмичење одржава се у месецу када се обележава 110 година од настанка хиподрома код Цареве ћуприје, а организатор је ЈП „Хиподром Београд” у сарадњи са удружењем „Belgrade Racing Club”.

На програму ће бити шест трка, а као најзначајније трке галопског дана су „Лагуна” и „Бомбардер”, посвећене женским и мушким грлима који се такмиче у својој категорији. Као последњи испит пред 102. српски галопски дерби, видећемо да ли ће у недељу победу однети Ђорђе Перовић, најтрофејнији српски џокеј, или ће звезда галопског дана бити Жељко Илић.

Осим тркачког програма на стази, за посетиоце ће бити отворени авантура парк, мини-голф, као и играоница за најмлађе. Такође, угоститељска понуда проширује се шареним слаткишима, којима ће се највише обрадовати малишани. Улаз за посетиоце је бесплатан, саопштено је из Јавног предузећа „Хиподром Београд”.

Извор: Беоинфо

Подели вест