62469.сдаас.jpg
shutterstock

shutterstock

Спортски програм

ПРВИ ПУТ НА НОВОМ ТЕРЕНУ: Oтворено првенство Београда у дресурном и препонском јахању

20.06.2024.

ПРВИ ПУТ НА НОВОМ ТЕРЕНУ: Oтворено првенство Београда у дресурном и препонском јахању
Величина слова

На теренима Спортског центра „Ковилово” од 21. до 23. јуна по први пут ће се на новом терену, направљеном по највишим светским стандардима, одржати Oтворено првенство Београда у дресурном и препонском јахању.

Oво такмичење окупиће најбоље јахаче из наше земље, перспективне младе јахаче, талентовану децу, као и госте из иностранства.

У петак, 21. јуна, са почетком у 17.30 часова, одржаће се утакмице првенства у дресурном јахању у организацији Коњичког савеза Београда.

Програм ће се наставити у суботу и недељу, 22. и 23. јуна, од 8 до 19.45, са паузама од 14 до 16 часова због најављеног топлог времена, финалом у дресурном јахању и утакмицама за све старосне категорије у препонском јахању.

Током три дана такмичења одржаће се чак 20 утакмица првенства Београда и на крају ће бити проглашени најбољи јахачи и јахачице Београда у категоријама деце, јуниора, младих јахача, жена и сениора.

Турнир ће имати и ревијалне утакмице, а најбоље јахаче очекују бројне трофејне награде. Ово је јединствена прилика да грађани присуствују такмичењу у дресурном и препонском јахању и да се упознају са спортом који доноси лепоту, снагу, елеганцију, ризик, храброст и, пре свега, велику вештину.

Улаз је бесплатан за све посетиоце.

Извор: Беоинфо


Подели вест