full HD-01.jpg
промо Кварт BW

промо Кварт BW

Уметнички програм

БЕСПЛАТНА НОВОГОДИШЊА ИЗЛОЖБА НА ДЛАНУ! Изложба разноврсних стилова и медија дванаест младих и аутентичних уметника

22.12.2022.

БЕСПЛАТНА НОВОГОДИШЊА ИЗЛОЖБА НА ДЛАНУ! Изложба разноврсних стилова и медија дванаест младих и аутентичних уметника
Величина слова

Велика колективна новогодишња изложба Перспектива 22 биће отворена у изложбеном простору KvArt BW, на другом спрату Галерије, у петак, 23. децембра, у 19 часова. Изложба ће бити отворена до недеље, 8. јануара 2023. године.

Где се одржава

KvArt BW


Када се одржава

23. децембар - 8. јануар


На изложби ће бити представљени радови разноврсних стилова и медија дванаест младих и аутентичних уметника: Александре Илић, Владана Сибиновића, Александра Кемпе Станојевића, Стефана Стевановића Пепија, Сање Маџаревић, Јоване Крнете, Лазара Родића, Богдана Перића, Владимира Миљковића, Александра Радичевића, Миљана Стевановића и Луке Јендришека, који су представили своје радове и на самосталним изложбама током 2022. године.

Публика ће имати прилику да види запажена дела са самосталних изложби, али и потпуно нове радове појединих аутора који ће премијерно бити изложени, сви обједињени уједначеним излагачким тенденцијама и токовима које Галерија ШТАБ активно презентује кроз свој рад.

Изложбу Перспектива 22 организују Галерија ШТАБ и уметничка иницијатива КвАрт БW, а радно време галерије КвАрт БW је сваког дана од 11 до 19 часова. Улаз на изложбу је слободан.

Подели вест