DA...ODLAZIM.jpg
Александар Радош

Александар Радош

Уметнички програм

ИЗЛОЖБА АНАЛОГНЕ И ДИГИТАЛНЕ ФОТОГРАФИЈЕ У ГАЛЕРИЈИ 73! Концепт изложених фотографија на запажању две генерације

22.02.2023.

ИЗЛОЖБА АНАЛОГНЕ И ДИГИТАЛНЕ ФОТОГРАФИЈЕ У ГАЛЕРИЈИ 73! Концепт изложених фотографија на запажању две генерације
Величина слова

Изложба фотографија „Отац и син“, Стојана (1922-1999) и Александра Радоша, биће свечано отворена у четвртак 23. фебруара у 19 часова у Галерији `73.

Где се одржава

Галерија `73


Када се одржава

23. фебруар - 7. март


Концепт изложених фотографија је заснован на запажању две генерације – бележењу различитих живота људи, социјалних разликам, етике и естетике посматрања и осматрања и промишљања. Вишезначност израза која се јасно огледа у битним разликама и променама начина живљења и доживљавања времена у две генерације. Поставку чине аналогне и дигиталне фотографије.

Александар Радош рођен је 1960. године у Београду. Школовањем стекао звање дипл. инг. Од оца је наследио склоност ка фотографији, а прилагођавањем технолошком времену стекао вештине којима покушава да надомести прелаз из аналогног у дигитални свет данашњице. Излагао је самостално и групно у више наврата у Србији и иностранству. Члан је УЛУПУДС-а. од 2000. Добитник бројних награда: Српске православне цркве, у два наврата добитник Годишње награда УЛУПУДС-а, Златне награде Националне ревије Србија за најбољег фотографа Србије, добитик Захвалнице манастира Ваведење…

Изложба ће трајати до 7. марта 2023. г.

Подели вест