David Pujado, Factory girl red.jpg
Давид Пујадо, Factory girl red
промо

Давид Пујадо, Factory girl red
промо

Уметнички програм

БЕОГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ ФОТОГРАФИЈЕ: Изложба фотографија BPM 2023 - Foto Bazaar у галерији KvArt BW

03.05.2023.

БЕОГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ ФОТОГРАФИЈЕ: Изложба фотографија BPM 2023 - Foto Bazaar у галерији KvArt BW
Величина слова

Колективна изложба фотографија BPM 2023: Foto Bazaar отворена je у изложбеном простору КvArt BW у Галерији, као део званичног програма овогодишњег Београдског фестивала фотографије.

Где се одржава

Галерија КvArt BW


Када се одржава

6. мај


Џиновске фолије у боји које је компанија Кодак излагала на Grand Central терминалу у Њујорку у другој половини прошлог века као инспирација уметницима на овогодишњем Београдском фестивалу фотографије Београдски месец фотографије почео је с радом 2016. године и представља највећи фестивал тог типа у Србији. Љубитељи фотографије ће и ове године имати прилику да у оквиру фестивала посете различите изложбе међународних и домаћих аутора на више од 20 локација у граду. Тема овогодишњег издања је Колорама, а односи се на џиновске фолије у боји које је компанија Кодак излагала на Гранд Централ терминалу у Њујорку у другој половини прошлог века.

У оквиру овогодишњег програма у изложбеном простору KvArt BW биће представљена колективна изложба фотографија BPM 2023: Foto Bazaar. Изложба је продајног карактера, а њен циљ јесте пружити прилику ауторима да презентују свој рад у галеријском простору у оквиру фестивала, а љубитељима фотографије омогућити да обогате своје домове аутентичним уметничким делима. Belgrade Waterfront се на овај начин труди да културни живот престонице подигне на виши ниво. Изложба ће бити отворена до 6. маја, а радно време галерије KvArtmBW је сваког дана од 11 до 19 часова. Улаз на изложбу је слободан.

Подели вест