Grocka kraj Dunava.jpg
промо

промо

Уметнички програм

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА СВЕ КРЕАТИВЦЕ У ГРОЦКОЈ: И ове године можете учествовати у групној изложби „Стваралачка Гроцка“ у Ранчићевој кући

23.05.2023.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА СВЕ КРЕАТИВЦЕ У ГРОЦКОЈ: И ове године можете учествовати у групној изложби „Стваралачка Гроцка“ у Ранчићевој кући
Величина слова

Центар за културу Гроцка, установа културе Градске општине Гроцка расписује конкурсни позив за девету по реду групну изложбу „Стваралачка Гроцка“ у Ранчићевој кући, галерији установе и уједно заштићеном варошком дому Града Београда и Србије.

Где се одржава

Центар за културу Гроцка


Када се одржава

15. јул


Позив је упућен свим ликовним и примењеним уметницима, који живе и/или активно стварају на територији општине Гроцка, да узму учешће у IХ групној изложби „Стваралачка Гроцка“, која ће бити отворена и представљена јавности током јула месеца 2023. године у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. Конкурсни позив за пријављивање је отворен од 22. маја до 8. јуна 2023. године. 

Стваралачка Гроцка 2023: Конкурсни позив има за циљ представљање разноврсности стваралачке продукције великог броја аутора и уметника који живе и раде на територији општине Гроцка. Окупљање и повезивање стваралаца са територије Градске општине Гроцка у оквиру групне изложбе, као и промоција њиховог рада у јавности, битан је корак ка оснаживању уметника, и уједно обогаћивању културног живота локалне заједнице. Кустоскиња и ауторка групне изложбе је Зорица Атић, дипл. историчарка уметности. Информације о пропозицијама могу се добити путем имејла [email protected].

Подели вест