februar 2024-9.jpg
промо

промо

Уметнички програм

ЈУБИЛАРНА ИЗЛОЖБА ДИЗАЈНА АТССБ ОДСЕКА БЕОГРАДСКE ПОЛИТЕХНИКЕ: Презентација посебног стил аи дизајна који негује ова школа

12.02.2024.

ЈУБИЛАРНА ИЗЛОЖБА ДИЗАЈНА АТССБ ОДСЕКА БЕОГРАДСКE ПОЛИТЕХНИКЕ: Презентација посебног стил аи дизајна који негује ова школа
Величина слова

Јубиларна изложба дизајна 2004/2024. АТССБ одсека „Београдска политехника“ отоврена је до 2. марта у Галерији Дома културе „Студентски град“.

Где се одржава

ДКСГ


Када се одржава

2. март


Изложба је приређена поводом 20 година сарадње ликовног програма Дома културе Студентски град (ДКСГ) и одсека за дизајн Београдске политехнике Академије техничких струковних студија Београд (АТССБ). Овом изложбом указује се на значај и континуитет годишњих изложби дизајна Одсека Београдске политехнике АТССБ, професионалну презентацију и препознавање особеног јединства стила и графичког дизајна који негује ова школа.

ДКСГ је свестан великог значаја годишњих изложби дизајна Одсека Београдске политехнике као могућности да се у наставни процес школе укључи искуство излагачке активности за студенте. Студенти имају прилику се упознају са организацијом поставке изложбе и јавне презентације свога рада. За многе је то прво професионално представљање и сагледавање рада у новој димензији пред јавношћу и медијима што доприноси промоцији креативне димензије дизајна како кроз акредитоване програме одсека за дизајн Београдске политехнике тако и шире. 

Јубиларна изложба ће такође бити представљена и у виртуелној галерији у оквиру сајта х https://atssb.edu.rs/.

Изложба ће бити отворена до 2. марта, сваког дана осим недеље, од 17 до 21 час.

Подели вест