Годишња изложба.jpg
промо

промо

Уметнички програм

ШИРОК СПЕКТАР ТЕХНИКА И ИНСПИРАЦИЈЕ КРАСИЋЕ МНОГЕ ДОМОВЕ: Изложба слика полазника Студија цртања и сликања Универзитета за треће доба

11.03.2024.

ШИРОК СПЕКТАР ТЕХНИКА И ИНСПИРАЦИЈЕ КРАСИЋЕ МНОГЕ ДОМОВЕ: Изложба слика полазника Студија цртања и сликања Универзитета за треће доба
Величина слова

Годишња изложба слика полазника Студија цртања и сликања Универзитета за треће доба Културног центра „Чукарица“, биће отворена у среду, 13. марта са почетком у 19 часова.

Када се одржава

27. март


На овој традиционалној изложби, 23 уметника аматера приказаће веше од 40 својих радова, насталих у протеклој години коришћењем различитих ликовних техника: оловка, акварел, пастел, акрилик, уље на платну... Инспирисани природом и свиме што нас окружује, уметници аматери су и овога пута своје личне доживљаје преточили у слике које ће красите многе домове.

КЦ „Чукарица“ на овај начин пружa могућност полaзницимa и члaновимa Студијa дa критички сaгледaју свој рaд и предстaве се  широј публици. Изложба ће бити отворена до 27. марта 2024. године. Студиo цртања и сликања за треће доба више од двадесет година успешно ради и постоји у овој установи културе. Покренут је 2002. године у оквиру Универзитета за треће доба, који је основан 1989. године од стране Института за педагогију и андрагогију, Филозофског факултета Универзитета у Београда, Редакције образовног програма ТВ Београд и НУ „Браће Стаменковић“. Улаз је слободан.

Подели вест