IMG_2193.JPG
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

ПОКЛОНИ ЗА НОВОБЕОГРАДСКЕ ЂАКЕ: Платнене спортске торбе и прибор за прваке

03.09.2024.

ПОКЛОНИ ЗА НОВОБЕОГРАДСКЕ ЂАКЕ: Платнене спортске торбе и прибор за прваке
Величина слова

Председница градске општине Нови Београд Ивана Николић са сарадницима је обишла ОШ „Влада Обрадовић Камени” на Лединама, Специјалну школу „Нови Београд” и ОШ „Душко Радовић” и том приликом присуствовала школским приредбама поводом почетка школске године.

Ђаке прваке Општина Нови Београд је даривала спортским платненим торбама и школским прибором, саопштено је из ове општине.

Ивана Николић је пожелела деци да буду успешни током школске године, да нађу времена за учење, али и за игру, да слушају своје наставнике, буду добри људи и негују пријатељства, што је у животу најважније.

NBG (75).jpg
београд.рс

Она је са својим тимом пожелела успешну школску годину наставницима, као и руководиоцима школских установа.

– Свесни смо да они раде тежак посао и наставићемо да заједно са Градом Београдом и ресорним министарством учинимо све што можемо како би се створили бољи услови на задовољство ђака, родитеља и свих који су укључени у рад образовног система – поручила је Ивана Николић.

NBG (118).jpg
београд.рс

 Руководство Градске општине Нови Београд посетило је и Вртић „Драган Лаковић” у Блоку 61. Председница општине је изразила захвалност вредним људима који раде у овом вртићу и подсетила на одличну сарадњу коју Општина има са предшколском установом у циљу даљег унапређења простора за најмлађе.

IMG_2192 (2).JPG
београд.рс

Представници ове општине у наредним данима обићи ће и друге школе у којима је почела настава. Општина Нови Београд има 21 основну школу, а ове године у школу је пошло 2.300 новобеоградске деце, наводи се у саопштењу.

Извор: Беоинфо

Подели вест