8e3a0743cb288e681a4ccf3e779c5bbf_2802487833.jpg
београд.рс

београд.рс

Градске актуелности

„ЗВЕЗДА БЕОГРАДА 2023” ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД СТАРИ ГРАД: Признање за допринос у области инклузије

01.10.2024.

„ЗВЕЗДА БЕОГРАДА 2023” ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД СТАРИ ГРАД: Признање за допринос у области инклузије
Величина слова

Центар за социјални рад Стари град добио је признање „Звезда Београда 2023”.

Директорка Канцеларије за младе Града Београда Милица Папић уручила је данас Центру за социјални рад Стари град признање „Звезда Београда 2023”, које је у име овог центра примила директорка Татјана Пејовић.

– Ову недељу посветили смо подршци институцијама и удружењима који су имали значајан допринос у области социјалног рада и инклузије. Канцеларија је са Центром за социјални рад Стари град имала сјајну сарадњу у претходном периоду. Током прошлогодишњих новогодишњих празника Канцеларија за младе је корисницима Центра уручила новогодишње пакетиће, а такође смо сарађивали и у обележавању Међународног дана младих – истакла је Милица Папић.

Она је истакла да Канцеларија за младе Града Београда од 2016. године традиционално додељује признања „Звезде Београда”. У претходних пет година признање је добило 127 појединаца, удружења, организација и институција.

Признања „Звезде Београда 2023” добиће 20 удружења, појединаца, институција и организација, на предлог Канцеларије за младе, Секретаријата за здравство и Секретаријата за социјалну заштиту, чиме се потврђује одлучност Града Београда да давањем подршке оснажи удружења, институције и појединце на пројектима од значаја за Град Београд.

– Ове године симболично признање „Звезде Београда 2023” уручујемо приликом посете изабраним удружењима, организацијама, институцијама и појединцима. Желимо да сваком добитнику укажемо поштовање и пружимо адекватнији вид промоције пројекта и рада самог удружења, организације, институције и појединаца, посетом њиховим радним просторијама. На тај начин боље се упознајемо са њиховим радом и добрим идејама које примењују на територији града Београда – нагласила је Папићева.

Извор: Беоинфо

Подели вест