Dado Topic, Garden Sessions, fotograf Dusan Milenkovc (4).jpg
Dušan Milenković

Dušan Milenković

Muzički program

JULSKI GADEN SESSIONS RAZBIJA! Kolja i Topić su napravili nezaboravni svirku

26.07.2022.

JULSKI GADEN SESSIONS RAZBIJA! Kolja i Topić su napravili nezaboravni svirku
Veličina Slova

Julska serija koncerata, Garden Session u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, započela je 23. jula kada su nastupili Kolja i Grobovlasnici, a odmah potom, 24.jula, nastupila je legenda regionalne rok scene, Dado Topić.

Kolja, Garden Sessions, fotograf Marina Pesic (2).jpg
Kolja
Marina Pešić

Uz brojnu publiku koja je i pored ekstremno visokih temperatura došla u prijatan ambijent Botaničke bašte i uživala u Koljinim hitovima. Nizale su se Koljine pesme koje je publika horski pevala: „Starost neće nikoga da čeka“,„Svaku noć je isti mrak“, „Disko smrad“, „Mladoženja”, „Meksikanac“,... Među okupljenima je bilo dosta poznatih ličnosti iz sveta muzike i filma, kao i veći deo ekipe serije “Složna braća”.

Dado Topic, Garden Sessions, fotograf Dusan Milenkovc (3).jpg
Dado Topić
Dušan Milenković

 Drugog dana Garden Session, 24.jula 2022, nastupila je legenda regionalne rok scene, Dado Topić, sa svojim bendom Time After Time. Koncertu su prisustvovali i mnogi poznati muzičari iz Srbije koji su želeli uživo da čuju Topića. Uz zvuke poznatih pesama publika svih generacija je uživala i pevala zajedno sa Dadom neke od najvećih hitova bivše jugoslovenske scene: “Da li znaš da te volim”, “Makedonija”, “Elizabet”, ...

Gaden Sessions koncerti nastavljaju se do petka 29. jula. 

Podeli vest