Zoe Kida, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (6).jpg
Zoe Kida
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

Zoe Kida
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

Музички програм

И НАЈМЛАЂИ ЈЕ ОБОЖАВАЈУ! Зое Кида одржала први солистички концерт у Београду

28.07.2022.

И НАЈМЛАЂИ ЈЕ ОБОЖАВАЈУ! Зое Кида одржала први солистички концерт у Београду
Величина слова

Српска певачица Зое Кида одржала је свој први солистички концерт у Београду 26. јула 2022. у Ботаничкој башти “Јевремовац”, у оквиру Garden Sessions серије концерата.

Зое (Ана Радоњић) наступила је са бендом Сумасишавши пред бројном публиком међу којом су се налазили и најмлађи обожаваоци. Публика је уживала у познатим Зоиним песмама из периода бенда Земља грува, међу којима су “Судопера”, “Јаче, манијаче”, “Вуцибатина”, “Најлепше жеље”, а посебно одушевљење изазвала је евровизијска песма “Бејби” уз хорско певање публике.

Zoe Kida, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic.jpg
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

 Зое је обрадовала све окупљене и премијерним извођењем своје нове песме “Жена Дете”. На почетку наступа Зое је посветила прву песму Мирославу Ничићу, једном од твораца бенда Земља грува који је преминуо 2019. године.

Концерт су испратиле бројне познате личности, између осталих: глумица Нина Јанковић, певачица Тијана Богићевић, дизајнер Славимир Стојановић Футро, фотограф Небојша Бабић и многи други. Погледајте делић атмосфере како је то изгледало. 

Garden Sessions концерти у наредном периоду: Саша Ковачевић (27.07), Васил Хаџиманов и Бојан Зулфикарпашић (28.07) и Дел Арно Банд (29.07).

Улазнице је могуће набавити пред сваки концерт на улазу у Ботаничку башту из улице Војводе Добрњца, од 19 до 21 часова, као и на сајту tickets.rs. Сви концерти почињу у 20.30 часова.

Подели вест