Sasa Kovacevic, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (6).jpg
Саша Ковачевић
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

Саша Ковачевић
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

Музички програм

ЗАЈЕДНО СА БЕОГРАДОМ ЈЕ ПЕВАО И ПРОСЛАВИО СВОЈ РОЂЕНДАН! Саша Ковачевић је поново надмашио сва очекивања

29.07.2022.

ЗАЈЕДНО СА БЕОГРАДОМ ЈЕ ПЕВАО И ПРОСЛАВИО СВОЈ РОЂЕНДАН! Саша Ковачевић је поново надмашио сва очекивања
Величина слова

Певач Саша Ковачевић на свој рођендан одржао је солистички концерт у Ботаничкој башти “Јевремовац” 27. јула 2022, у оквиру Garden Sessions серије концерата, у организацији Центра београдских фестивала - ЦЕБЕФ.

Sasa Kovacevic, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (2).jpg
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

 Бројна публика, у којој су се већински налазиле припаднице лепшег пола, хорски је певала Сашине познате песме, а пред крај концерта публика је Саши отпевала и песму за срећан рођендан. Овај наступ су испратили бројни представници медија и музичари.

Да подсетимо, Ковачевић је прво појављивање на телевизији имао 2004. године на фестивалу Сунчане скале, где је наступио са песмом „Пакао и рај“. Године 2005. наступа на Радијском фестивалу са песмом „Корак до дна“ и излази песма "Једина си вредела”. Песма „Рука за спас“ проглашена је хитом 2006. године. У 2007. години добија награду за откриће године, затим следе награде Мелос естраде, награда Београдски победник за поп певача године, на Данима естраде осваја 1. место за откриће године. Освојио је 2. место на фестивалу забавне музике у Врњачкој бањи са песмом „Лажу те“. Победник је Радијског фестивала са песмом „Бољи човек“. Његове песме бележе вишемилионске прегледе на мрежи YоуТубе. Крајем 2008. године изашао је и његов први дует, са Емином Јаховић, песма „Још ти се надам“. Следеће године добија две награде: за певача године и за дует године са Емином Јаховић. Још једна балада објављена је 2011/2012. „Како после нас” која је постала велики хит. Уследили су у наредним годинама бројни хитови: „Где смо моја љубави“, „Рано је“, „Живим да те волим“, „Температура”, „Замало Твој”, “Ради ме лагано”,...

 Garden Sessions концерти у наредном периоду: Васил Хаџиманов и Бојан Зулфикарпашић (28.07) и Дел Арно Банд (29.07).

Улазнице је могуће набавити пред сваки концерт на улазу у Ботаничку башту из улице Војводе Добрњца, од 19 до 21 часова, као и на сајту tickets.rs. Сви концерти почињу у 20.30 часова.

Подели вест